0
Adidasi Asics Gel

Declaratia de Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul ukbonsaicollection.com, are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

 

Ukbonsaicollection.com Distribution SRL a depus cerere de notificare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP cu nr. 11860 / 19.06.2013.


Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: curierului (necesar pentru a putea expedia comanda).

Doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc.

Dreptul de acces si de interventie
Conform Legii nr. 677/2001, benefiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor.

Cookies

Ce sunt cookie-urile? Cookies este un mic fișier de pe site-ul nostru care se stochează pe hard disk-ul (inclusiv dispozitivele mobile de accesare) utilizatorului. Acest fișier identifică informații specifice despre vizitele anterioare de pe site-uri din dispozitivul respectiv de accesare. Informațiile pot include, de exemplu adresa IP a computerului conectat, data și ora vizitei, URL-ul de acces (pagina web din care a venit un vizitator), paginile web/produse vizualizate pe site-ul nostru, tipul de browser și paginile web care au fost vizitate, etc.. Fișierele cookies expiră fie la sfârșitul accesării pe Internet (după deconectarea aparatului de la site-ul/internet) sau expiră după un timp limitat.
Motivul utilizării: Aceste fișiere și informații compania noastră își propune să le utilizeze, în scopul de a îmbunătăți și a dezvolta serviciile pe care le oferă și furnizează. Utilizarea de cookie-uri permite îmbunătățirea gradului de utilizare a site-urilor web și face mai plăcută utilizarea lor.
Politica de confidențialitate: Noi folosim cookie-uri, astfel încât, pe baza acestor informațiilor/datelor obținute, utilizator nu este identificabil, chiar și atunci când se utilizează alte informații pe care le avem la dispoziție.
Dezactivarea cookie-urilor: Oricând aveți posibilitatea de a schimba setarea cookie-urilor – în browser-ul utilizat, astfel încât să dezactivați cookie-urile sau pentru a preveni stocarea lor, în cazul în care, în mod explicit nu sunteți de acord cu utilizarea lor. Informații în legătură cu dezactivarea cookie-urile pot fi găsite în secțiunea relevantă de „ajutor” în browser-ul utilizat. 
Copyright © 2018 www.ukbonsaicollection.com. Powered by Asics Pantofi Sport